VIDEO WERK

 

Hier kun je videoproducties vinden waar ik aan meegewerkt heb of die ik helemaal in eigen beheer heb geproduceerd. Bij elke productie waar ik aan werk is het voor mij belangrijk dat het een hoge kwaliteit heeft. Zowel in de inhoud als in de vorm. Wat tekenend is voor mijn werkwijze als video maker, is dat ik altijd extra aandacht aan de video’s besteed door ze aan te kleden met gebruik van color grading, animaties en sound design.

Week van Het Vergeten Kind 2020 – Heppie Factory

Week van Het Vergeten Kind 2020 – Heppie Factory

Trivago – No Hidden Costs | Web Commercial (2019)

Trivago – No Hidden Costs | Web Commercial (2019)

Rotterdamse Helden | Promo

Rotterdamse Helden | Promo

Rotterdam Routes | Online Promo

Rotterdam Routes | Online Promo

Rotterdam Maritiem Corporate Film

Rotterdam Maritiem Corporate Film

De Grote Job en Perry Show | OPEN Rotterdam

De Grote Job en Perry Show | OPEN Rotterdam

Overwinnaars | Nijmeegse Vierdaagse 2019

Overwinnaars | Nijmeegse Vierdaagse 2019

Efteling in quarantaine

Efteling in quarantaine

De Plicht Roept | DeRotterdamseZorg

De Plicht Roept | DeRotterdamseZorg

Je bent online beter vindbaar met video
Besteed het uit en bespaar
alsnog tot 70% aan kosten
Losse productie en abonnementsdiensten
Voor ondernemers en (MKB) bedrijven

GA VOOR HOOGWAARDIGE BEDRIJFSFILM

Visueel onderscheidend
Bij mij krijg je geen standaard videoproducties.

Alexander Maakt. produceert uitsluitend hoogwaardige en vaak cinematografische producties. Ik draai altijd met professionele apparatuur in combinatie met prime lenzen (lenzen met een vaste brandpuntafstand) die veel scherpte-diepte geven. Daarnaast film ik in V-LOG, zodat er in de post nog uitgebreid aandacht kan worden besteed aan de color grading. Ik kleed producties graag aan met behulp van animaties, color grading en sound design en kan je film voorzien van professionele voice-over.

CINEMATOGRAFIE
de kunst en technologie
van het vervaardigen van cinema.

WAT WERKT VOOR JOU?

Ga je voor een losse videoproductie of wil je met enige regelmaat gebruik maken van mijn diensten?
Dat laatste is het overwegen waard omdat je als ondernemer continu zichtbaar moet zijn tegenwoordig.
Dan red je het niet met eens in de zoveel tijd één bedrijfsfilm.
Kijk, hoewel een abonnementsdienst misschien klinkt als een risico, levert het juist veel op!

Je investeert in een langetermijnstrategie. Daarnaast bied ik je ook de mogelijkheid om je videomarketing goed te regelen zodat jouw video’s ook het gewenste resultaat behalen en je beter vindbaar wordt op Google. Hiervoor heb ik een partnerschap lopen met professionele video marketeers.

Jij hoeft niks meer te regelen!

Ik zorg er voor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw videoproductie. Je hebt nu kunnen zien wat voor werk ik aflever en hopelijk ben je overtuigd dat jouw verhaal of boodschap bij mij in goede handen is. Maar wat kost het dan? Klik hier onder om de tarieven te bekijken en je video aan te vragen.

Wat kost een video?
https://www.youtube.com/watch?v=zuoJlYWJAZQ
HULP NODIG BIJ HET EDITEN?

Maar wat nou als je alle beelden voor jouw videoproductie al hebt en eigenlijk alleen op zoek bent naar een video editor? Ook dan kan ik jou helpen. Sinds 2008 edit ik al TV programma’s, bedrijfsfilms en films. Hierbij gebruik ik standaard de nodige vormgeving en motion graphics. Ik doe ook de color grading voor je.
Afhankelijk van je productie kun je al binnen 2 dagen de eerste resultaten ontvangen. Voor startend ondernemers hanteer ik zelfs een gereduceerd tarief.

App me even voor de mogelijkheden!

Alexander maakt video voor

MAAK HET SAMEN

Elke project is anders.
Zo ook de werkwijze en tarieven.
Neem contact op voor meer informatie,
een vrijblijvende offerte of een gratis stemdemo.
Laten we samen iets moois maken!

CONTACT

Gemaakt met ❤ in Rotterdam.

Leave a Reply

Alexander Maakt.

Jouw Audiovisuele Merkbeleving

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
De Baronie 103
2904XC Capelle aan den IJssel