Wat ik heb ontdekt binnen mediaproductie …

Ik geloof dat mijn eigen praktijkervaring als video maker, voice-over en performer zeer waardevol is voor ondernemers die willen beginnen met video. Ik heb door de jaren heen zowel voor als achter de camera gewerkt. Ik durf daardoor te zeggen wat niet en wat juist wél werkt in het maken én exploiteren van video. Mijn 16+ jaar praktijkervaring in (online) videoproductie gaat jou daarom enorm helpen!

video edit
Film en video workshop
Gouden formule: Kennis + ervaring + herhaling

Ik run mijn eigen bedrijf, ondersteun andere videomakers in het productieproces en deel daarnaast zo nu en dan mijn kennis op scholen als gastdocent of tijdens colleges.  Ik help verschillende partijen jaarlijks met het genereren van duizenden views online en sta kniediep in de praktijk.

De afgelopen jaren heb ik gezien dat veel ondernemers dezelfde fouten maken, zodra ze beginnen met video. Ze gaan vaak eerst veel tijd en geld steken in het zelf proberen of ze gaan voor die éénmalige bedrijfsfilm of videoproductie.  Maar als je écht wil groeien als merk en een sterke identiteit wil bouwen dan zorg je dat je het goed aanpakt. Dan zorg je dat je wekelijks sterke video content tot je beschikking hebt en maak je gebruik van de kracht van herhaling.

Hardwerkend. Doorzettend. Professioneel. Vrolijk. Sociaal. Met Alexander gewerkt aan Future Is Now. Een echte maker die al zijn ervaring altijd gebruikt om het beste uit elk project te halen. Of het nu video, presenteren of voice-over is, de kennis en ervaring van alle drie staan bij hem altijd paraat. One man army.

Anoep ChowhariArt Director at FFONO
Ik wil je portfolio dan wel zien!

OF…WACHT NOG EVEN. WANT HET KLINKT GOED, MAAR … WAT GAAT JOU DIT OPLEVEREN?

Wil jij een zorgeloze en succesvolle business?  Maar natuurlijk! Dat wil toch elke ondernemer? Een manier om dit te realiseren is dat je online hoger in Google zoekresultaten komt te staan en blijft. Maar om dat voor elkaar te krijgen kom je niet weg met één enkele video. Je vertelt jouw verhaal het hele jaar door. Door wekelijks content te plaatsen kun je online actief blijven.
Maar als ondernemer heb je hier niet altijd zin in of tijd voor.

Daarom heb je als ondernemer of (MKB) bedrijf bij mij de keuze om, naast een éénmalige productie een video abonnement af te nemen. Zo ben je wekelijks verzekerd van krachtige content, gemaakt met hoogwaardige spullen en met de juiste kennis en ervaring. Ik heb daarnaast een partnerschap met ervaren videomarketeers, die er voor gaan zorgen dat jij online veel beter vindbaar blijft en je meer leads en klanten zult genereren.

‘Een investering in je videomarketing rendeert met name wanneer deze continu is en door jouw doelgroep wordt gevonden en gezien. ‘

Door regelmatig met sterke video’s te verschijnen in de tijdlijn van jouw doelgroep, leads en huidige klanten, bouw je bovendien een authentieke en herkenbare identiteit op.

Kortom, een investering die loont. Want je ontwikkelt een sterke online identiteit waarbij jij maandelijks in verhouding véél content voor weinig kosten krijgt en zo een zorgeloze en succesvolle business wordt.

Ik wil contact opnemen

Als je op deze knop drukt, wordt je doorverwezen naar Whatsapp.

Leave a Reply

Alexander Maakt.

Jouw Audiovisuele Merkbeleving

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
De Baronie 103
2904XC Capelle aan den IJssel