Groeien als bedrijf, terwijl je geld en tijd bespaart?

  • Compleet ontzorgd zijn over je videomarketing
  • Tot wel 50% minder kosten voor videoproductie
  • Meer traffic naar je site of social kanalen
  • Meer conversies
  • Professionele uitstraling
  • Keuze uit losse productie of abonnementsvorm
  • Toegang tot professionele voice-overs en rechtenvrije muziek
  • Een fijne samenwerking
  • Gratis tips en adviezen mbt video
Ik wil je portfolio zien
Alexander Heeren met koptelefoon als voice-over en videograaf

“Alexander is een geweldige allround videomaker met kennis van allerlei belangrijke verschillende disciplines. Een ‘one man army’ die je kan helpen met bijna alle specifieke onderdelen van een productie tot aan een gehele productie van A tot Z. Daarnaast is hij een fijn persoon om mee samen te werken door zijn humor, zijn afspraak is afpraak mentaliteit en doordat hij altijd op zoek gaat naar het beste resultaat binnen de mogelijkheden.”

Koala KonceptsRien Bexkens - Regisseur

“Hij voelde goed aan wat ik voor ogen had. Ook ben ik bijzonder blij hoe hij de door mijzelf opgenomen (matige) audio van de interview opnames getweaked heeft. In de film klinkt het super! Hij heeft daarbij - waarschijnlijk meer dan je doorgaans tegen zult komen - extra affiniteit en dus oor voor audio.”

Wereldmuseum RotterdamMaria Rey Lamslag - Inhoudelijk Programmamaker
Macbook

ONDERNEMERS KIJKEN VOORUIT.

Investeer in een langetermijnstrategie.

Bij Alexander Maakt. kun jij gaan bouwen aan je onderneming doormiddel van high-end bedrijfsfilm en videomarketing, voorzien van optionele animaties, professionele voice-over en extra aandacht voor de soundmix Hierdoor zul je binnen korte tijd meer klanten binnenhalen, meer views genereren en beter gevonden worden door nieuwe leads.

Ik bied mijn klanten de keuze uit losse producties of drie verschillende pakketten. Kies dus eerst het pakket wat het beste bij jouw onderneming past. Zo simpel is het! Als je voor één van de paketten gaat, ben je sowieso verzekerd van wekelijkse content die voor jou op maat wordt gemaakt én online gepushed.

Interessant... vertel me meer!

Nog niet overtuigd? Maak dan een proefvideo!

… en ervaar wat professionele video voor jouw merk kan doen!

Het is nogal wat informatie hè?
Maar ik ben er van overtuigd dat ik je blij kan maken.
Je bent daarnaast niet voor niks op mijn site aan het rondkijken en aan het oriënteren. Toch?  Daarom wil ik jou als ondernemer alvast helpen, omdat ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je door de bomen het bos niet meer kan zien.

Wat dacht je er van als we alvast éénmalig een video opnemen. GRATIS!
Ik geef je daarbij ook meteen de garantie dat als de video bevalt, je dáár bovenop een korting krijgt bij je eerstvolgende aankoop…

Ik wil wel een gratis opname!

Leave a Reply

Alexander Maakt.

Jouw Audiovisuele Merkbeleving

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
De Baronie 103
2904XC Capelle aan den IJssel