Videoseries

Zorg dat je gezien wordt.

Kies jouw videopartner

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd of je op de juiste manier communiceert naar jouw doelgroep? Gebruik je al video? Tegenwoordig is afwezigheid op social media en online bijna ondenkbaar voor een succesvol bedrijf. De meest deals sluit je vaak persoonlijk, maar online zichtbaar zijn geeft jou een hele mooie kans. Namelijk… Je kunt daar je verhaal vertellen! Wie jij bent als onderneming, waar je voor staat en welke producten, diensten en services je te bieden hebt. Het is belangrijk dat je opvalt tussen al het aanbod wat er al bestaat.

IK MAAK GEEN STANDAARD BEDRIJFSVIDEO

Dat doet de concurrentie al.

Ik combineer mijn ervaring binnen film en televisie met de zakelijke wereld. Ik maak bedrijfs-films. Cinematografische video met een kwaliteit die je kent uit de bioscoop. Maar dat is enkel nog de vorm. Want het onderdeel wat écht belangrijk is, is jouw verhaal! Je boodschap. Ik zorg er voor dat je de juiste emoties raakt bij jouw doelgroep waardoor ze een merkbeleving krijgen die bij jou past.

Ik ben een gepassioneerde maker die ondernemers graag op creatieve wijze helpt in hun online zichtbaarheid. Betrokken en toegewijd.

Super fijn samengewerkt met Alexander for Future is Now. Heel betrouwbaar, altijd bereikbaar en betrokken bij de klus. Dat werkt heel prettig. Alexander is daarnaast super fijn in de omgang. Hij heeft kennis van zaken en is een specialist in video.

Niem TewarieCreative strategist & board member for RAUM

Leave a Reply

Alexander Maakt.

Jouw Audiovisuele Merkbeleving

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
De Baronie 103
2904XC Capelle aan den IJssel