PRESENTATIE WERK

Presentatie heeft meerdere betekenissen. Het is letterlijk: Het presenteren door mijzelf. Maar vanuit Alexander Maakt. staat het ook voor de manier hoe ik de producties presenteer. Met acteerwerk of poppenspel. Maar ook vormgeving, een goed concept en grote liefde voor het maakproces. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te bedenken of om klanten te helpen met het visualiseren van hun idee. Ik denk dus met je mee. Hier kun je mijn concepten en presentatie werk vinden. Als presentator pas ik goed bij producties met een jeugdige doelgroep of waar de inhoud op een speelse manier mag worden gebracht. Ook bij informatieve video’s en culturele events, kom ik goed tot mijn recht.

Heer en Media – Sinterklaas Talent (NL)

Heer en Media – Sinterklaas Talent (NL)

My Holiday Wishes For You | Christmas 2019

My Holiday Wishes For You | Christmas 2019

Bericht van Sinterklaas

Bericht van Sinterklaas

De Pittige Telekids Collectie | Promo (2020)

De Pittige Telekids Collectie | Promo (2020)

Canna Scholenproject

Canna Scholenproject

Alexander Heeren | Gastheer

Alexander Heeren | Gastheer

Rotterdamse Helden | Promo

Rotterdamse Helden | Promo

Rotterdam Routes | Online Promo

Rotterdam Routes | Online Promo

Overwinnaars | Nijmeegse Vierdaagse 2019

Overwinnaars | Nijmeegse Vierdaagse 2019

Betrokken en inhoudelijk sterk
Voor zowel een bevlogen
als serieuze stijlvorm
Zeer ervaren in de
mogelijkheden van media
Ik kan helpen met bijna alle
specifieke onderdelen van een
 productie

GA VOOR PERSOONLIJKE BENADERING

Speels en vertrouwd
Laat je verhaal spreken

Het leven is al serieus genoeg. Dus waarom zouden wij in het overbrengen van onze boodschap niet wat kleur toevoegen? Kijk, een serieus verhaal is een serieus verhaal, maar ook dan geloof ik dat je het zachter, kleurrijker en makkelijker te brengen is. Het zit hem in vriendelijkheid, betrokken zijn, durven, nieuwsgierig blijven en zo nu en dan gewoon lol maken. Dat is ook de manier hoe ik opdrachten benader. Bij mij vind je dus geen zakelijke, stijve presentaties. Met gevouwen handjes en een plastic glimlach je ‘ zakelijke partners’ op de hoogte brengen. Nee, wij gaan direct voor de emotie. Lachen, huilen het mag allemaal. Het maakt ons mens. Die basiswaarden dringen door in mijn werk en mijn presentatie stijl.

Ik vertel jouw verhaal!

Ik zorg er voor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw presentatie. Je hebt nu kunnen zien wat voor werk ik aflever en hopelijk ben je overtuigd dat jouw verhaal of boodschap bij mij in goede handen is. Maar wat kost het dan? Dat verschilt echt per opdracht. Het is afhankelijk van je wensen. Dus … als je iets hebt gezien wat je tof vind, stuur mij vrijblijvend een berichtje, dan kijken we hoe ik je kan helpen!

App me gewoon even, kost niks!

Alexander presenteert voor

MAAK HET SAMEN

Elke project is anders.
Zo ook de werkwijze en tarieven.
Neem contact op voor meer informatie,
een vrijblijvende offerte of een gratis stemdemo.
Laten we samen iets moois maken!

CONTACT

Gemaakt met ❤ in Rotterdam.

Leave a Reply

Alexander Maakt.

Jouw Audiovisuele Merkbeleving

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
De Baronie 103
2904XC Capelle aan den IJssel