Alexander maakt professionele content die raakt.

Alexander Maakt.

PRESENTATOR BOEKEN

Voor optimale communicatie

HIGH-END VIDEO.

Voor personal branding, kennisdeling en heldere communicatie

VOICE-OVER & STEMACTEUR

Laat jouw verhaal vertellen door een professionele stem
professionele content die raakt.

BEN JIJ AL ZICHTBAAR?

Hallo, mijn naam is Alexander en ik maak video’s voor ondernemers en MKB bedrijven zodat ze online beter zichtbaar zijn voor hun doelgroep. Daarnaast maak ik content op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd tech en diversiteit. Naast maker ben ik ook een ervaren en professionele spreker.
Áchter de microfoon en vóór de camera.
Met ruim 16 jaar ervaring en een inventief karakter help ik jou veel betere (filmische) video’s te maken.

PROFITEER, VAN MEER

Bij Alexander Maakt. kun je terecht voor drie verschillende disciplines die elkaar versterken. Dit onderscheidt mij van andere video aanbieders en filmmakers. Zo kun je mij inhuren voor;

  • Alexander als presentator voor jouw video of evenement.
  • Ijzersterke video productie én communicatie.
  • Alexander als stem voor jouw commercial, e-learning, documentaire of animatie.

Als ondernemer ga je hiermee een samenwerking aan die je compleet ontzorgt op het gebied van jouw online content. Bovendien profiteer je meteen van al mijn kennis op het gebied van mediaproductie en hoe jij je als merk het beste online presenteert.

WÀ KOST DÁ?

Je bent aan het oriënteren bij verschillende videografen of videoproductie bedrijven of bent überhaupt nieuwsgierig wat het je allemaal gaat kosten.
Wát ik voor je kan betekenen zie je dan later wel. Want hé… ’time is money’ weet je wel.

WAAROM ALEXANDER MAAKT?

Wat mij onderscheid van andere content aanbieders, is de combinatie van filmmaker, voice-over én presentator op professioneel niveau, in één. Ik kan mijn klanten daarom zeer breed ondersteunen en zelfs compleet ontzorgen van idee tot distribuering.

PROFESSIONELE CONTENT DIE RAAKT.

Video’s die ik maak vallen op door hun cinematografisch stijl, waardoor je je als ondernemer of bedrijf sterk visueel neerzet in de markt en daarnaast professionaliteit uitstraalt. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid om een product tot in de puntjes te laten kloppen, ondersteun ik jou doormiddel van mijn jarenlange ervaring, brede (technische) kennis en mijn betrokken karakter. Je hoeft niet langer allerlei instanties te benaderen als je in zee gaat met Alexander Maakt. Hier vind je alles onder één dak, omdat je automatisch gebruikt kunt maken van mijn brede netwerk aan media professionals in de videoproductie, filmwereld, voice-overs en audiostudio’s.

Als performer (stem en presentatie) heb ik jarenlang hard gewerkt om ervoor te zorgen dat het niet te zien is. In mijn werkwijze hanteer ik een eigen stijl. Je zult fijn samenwerken met een gedreven en benaderbaar persoon met gevoel voor humor, die jouw plannen nóg beter maakt, je helpt ze uit te voeren en daarmee jouw sparringpartner kan zijn in de zoektocht naar betere klanten.