Mannelijke voice-over

JE ZOEKT EEN PROFESSIONELE MANNELIJKE VOICE-OVER

Je bent op zoek naar een ervaren en mannelijke voice-over en wil iemand boeken die niet alleen professioneel & veelzijdig is, maar ook snel kan leveren. Je hebt al een tekst geschreven, misschien zelf ingesproken (om te horen hoe het klinkt) en wil nu toch die voice-over laten inspreken door een ervaren stem.
Ervaren ben ik zeker. Ik ben actief als voice-over sinds 2008 en ben door de jaren heen gecoacht door oude rotten in het vak zoals: Arjen Grolleman†, Bob van der Houven en Jolanda Bayens.

NOG ÉÉN KEERTJE LUISTEREN, ZEKER VAN JE ZAAK.

EEN JONGE MANNELIJKE VOICE-OVER.
FRIS EN HELDER.

Waarom zou je voor een mannelijke voice-over kiezen? Dat is uiteindelijk afhankelijk van je productie. Het heeft ook te maken met bepaalde associaties die wij als mens op ons stemgeluid plakken. Ga maar na … een vrouwenstem vinden we in het algemeen vertrouwd, overtuigend, zacht, lief en soms sensueel. Een mannenstem wordt eerder neutraal, krachtig, toonaangevend en informatief gevonden.

Maar terug naar mijn stemgeluid … Als ik jou mag adviseren, dan kun je mijn stem het beste boeken als je een frisse en energieke, jonge mannenstem wilt die betrouwbaarheid uitstraalt en authentiek klinkt. Met dat laatste bedoel ik te zeggen dat ik geen radio-DJ of commercieel geluid heb maar meer vertellend en op de emotie.

Maar dit alles mag je ook vergeten zodra ik als stemacteur mijn stembanden rek en strek. Want dan kun je mij inzetten als geplukte kip, holbewoner, clown, doorgedraaide professor, freule of wat je maar kunt verzinnen. De zogenaamde karakterrollen. Vaak gebruikt bij animatie en commerciële producties.

Ook Engelstalig (Brits en Amerikaans)
Snelle levering met thuisstudio
[wpforms id=”7859″ title=”true” description=”false”]

Lekker gewerkt met Alexander! Hij is een professionele voice-over die beschikt over een fijne stem en een goede spreek- en microfoontechniek. Hij denkt mee, stelt zich dienstbaar op. En snapt ook wat er technisch gezien komt kijken bij het opnemen en monteren van een voice-over in de studio. Enne... Alexander is ook nog 'ns een prettige, sympathieke vent.

Rens van der MeerEigenaar en Media Producer - Thrills Studio

Alexander heeft uiteraard een heel fijne stem maar is bovenal heel flexibel en denkt mee om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Geen 9-17 mentaliteit en dat betekent dus ook dat last minute, ‘gisteren’ opleveren projecten geen probleem zijn. En had ik al vermeld dat het een heel aardig persoon is. Highly recommend!

Dorian BroekhuyseMedia Producer - OceanCosmos

Een prima collega voice-over die het werk uiterst serieus neemt en er diep induikt om er het maximale uit te halen. Alexander is als stem breed inzetbaar. Geloofwaardig en met een eigen stijl en eigen geluid. Ruime ervaring en eigen inzicht zodat je een inspreek opdracht met een gerust hart aan hem kunt toevertrouwen.

Willem van den TopVoice Producer en Voice-over

Gemiddelde prijzen voor inspreekwerk

Wil je meer informatie met betrekking tot mijn tarieven? Dit zijn mijn vanaf prijzen. Het is altijd het beste om sowieso contact op te nemen, dan kunnen we jouw wensen bespreken. Onthoud: De juiste stem voor je productie is niet alleen uit te drukken in een geldwaarde …

Bedrijfsfilm, Documentaire

75

Vanaf prijsDe prijs van een bedrijfsfilm, voorlichtingsfilm of documentaire is afhankelijk van het aantal woorden. Voor een prijs op maat kun je het beste een offerte aanvragen.

Commerciële Productie

150

Vanaf prijsPer Tag-on (25% van de inspreekfee)
Pay-off  (100% van de inspreekfee)

*De Buy-Out is voor 1 jaar Landelijk. 

E-Learning

0,35

Per woordVoor E-learning opdrachten hanteer ik €0,35 cent per woord. Op deze manier is de totaalprijs van het product altijd helder.

Wil je meer tarieven inzien of heb je vragen met betrekking tot een opdracht op maat? Vraag een offerte aan.

Stuur mij een offerte!

ALEXANDER MAAKT. – De Baronie 103 – 2904XC
Capelle aan den Ijssel NL – KvK 62612271