Professionele video laten maken

PROFESSIONELE VIDEO LATEN MAKEN IS NOG MAAR ÉÉN KLIK VAN JE VANDAAN…

Want … het is nu tijd om de handen uit de mouwen te steken. Je weet wat je wilt en wat het jou gaat kosten. Niet ‘ff een video’ maken, maar de audiovisuele merkbeleving voor jouw doelgroep.

Ik maak het je graag makkelijk, dus het enige wat je nu nog hoeft te doen is je gegevens achter te laten en te kiezen wat je wilt via het formulier hier onder. Professionele video laten maken is niet langer onbereikbaar.

Ik neem binnen 48 uur contact met je op!

[wpforms id=”7860″ title=”true” description=”false”]

Ik zie dat hij snel schakelt, meteen met ideeën en tips komt op basis van mijn doel en ook verder meedenkt. Daarnaast helpt hij mij ook persoonlijk in het beter maken van de videos middels zijn advies. Iemand waar je op kan bouwen en die ook echt mee en verder kan denken dan alleen de video opnames zelf.

UnwindleSuzanne Thee - Oprichter Unwindle

Dit was een hele fijne samenwerking met een mooi eindresultaat! Alexander is een creatieve geest; verzint de meest originele concepten, die dienend zijn aan het doel van de video. Hij werkt goed gestructureerd, waardoor het proces soepel verliep en alle deadlines zijn gehaald. Een echte vakman en alleskunner die van concept tot montage goed werk levert!

Stichting Rotterdamse HeldenDeborah van Unen - Projectleider

ALEXANDER MAAKT. – De Baronie 103 – 2904XC
Capelle aan den Ijssel NL – KvK 62612271