Alexander maakt videoproductie, audioproductie, voice-over en presentaties.

Alexander Maakt.

Videoproductie

Breng jezelf in beeld.

Hallo, mijn naam is Alexander en ik beschik over de kennis en ervaring om high-end videoproducties te realiseren voor iedereen die dat niet zelf kan maken. Of om film en programmamakers te ondersteunen in hun video edits. Als regisseur, ondernemer en vader van drie kinderen, weet ik als geen ander hoe lastig het kan zijn om meerdere ballen hoog te moeten houden. Hoe fijn is het dan als je kennis kan delen en geholpen wordt met jouw online content door iemand met verstand van zaken? Zodat je beter zichtbaar wordt voor je doelgroep, of geholpen om het juiste verhaal te communiceren.

Wil je videoproductie goed aanpakken? Dan komt er toch best wat bij kijken. De meeste mensen verkijken zich hierop.
Een goed geconstrueerd verhaal vertellen is nu eenmaal een vak op zich. Gelukkig kan ik jou volledig ontzorgen als het gaat om jezelf zichtbaar maken op een professionele manier en begeleid je van de conceptfase tot oplevering.
Daarnaast werk ik veel voor -en samen met andere film / Tv makers en YouTubers. Ik produceer voornamelijk content op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd, tech en diversiteit.

“Alexander is een geweldige allround videomaker met kennis van allerlei belangrijke disciplines mbt online zichtbaarheid. Een ‘one man army’ die je kan helpen met bijna alle specifieke onderdelen van een productie tot aan het maken van een gehele productie van A tot Z. Daarnaast is hij een fijn persoon om mee samen te werken door zijn humor, zijn afspraak is afspraak mentaliteit en doordat hij altijd op zoek gaat naar het beste resultaat binnen de mogelijkheden.”

Koala KonceptsRien Bexkens - Regisseur

“Hij voelde goed aan wat ik voor ogen had. Ook ben ik bijzonder blij hoe hij de door mij zelf opgenomen audio van de interviews (van matige kwaliteit) getweaked heeft. In de film klinkt het super! Hij helpt je echt professionaliseren met je online video content en heeft daarbij - waarschijnlijk meer dan je doorgaans tegen zult komen - extra affiniteit, -en dus oor voor de audiomixage.”

Wereldmuseum RotterdamMaria Rey Lamslag - Inhoudelijk Programmamaker
professionele content die raakt.

Mannelijke voice-over gezocht?

Geeft jouw productie een internationaal stemgeluid.

Niet alleen een storyteller met beelden, maar ook met mijn stem.  Naast videographer ben ik namelijk ook een tweetalige stemacteur en voice-over met thuisstudio. Behalve Nederlandstalig spreek ik ook Amerikaans en Brits Engelse teksten in. Een veelzijdige professionele stem voor stemopnames, teksten inspreken en audiovisuele vormgeving.

Portfolio

Ben jij op zoek naar een allround content creator?
Je weet wel, een professionele videographer die jouw boodschap of merk kan versterken.
Ik maak graag video voor ambitieuze bedrijven en ondernemers die verder kijken dan enkel  mooie video. Maar die ook nadenken over hun ijzersterk verhaal en marketingstrategie.

Ik denk uiteraard met je mee en het is dan ook mijn doel dat jij een totaalpakket krijgt.
Je wordt compleet ontzorgd en dat kan er dan zo uitzien:

Campagne film

Het Vergeten Kind | Slinger 2023

Campagne film

HILTON MOTTO | Rotterdam Blaak Campagne 2023

Presentatie e-learning

Presentatie voor Techniek Nederland

Kerstvideo Alexander Maakt. 2022

Kerstgroet 2022 van Alexander Maakt.

Spraakuhloos trailer 2022

Spraakuhloos Trailer 2022

Derek otte - De Tijd Is Om, Online Commercial

Derek Otte – De Tijd Is Om

Klassiek Hard Toto online commercial

Feyenoord x Toto | Klassiek Hard

DHL Parcel Connect

DHL Parcel Connect | Online Commercial

DHL App

DHL Vandaag | Online commercial

Online commercial Vogelvrije melk

Vogelvrije Melk | Commercial

Ninarosaqua

Ninarosaqua | Social Commercial

Cross Bedrijfsvideo

Wij Zijn Cross | Online Commercial

Romy van Hirtum - Blindfolded videoclip

Romy van Hirtum – Blindfolded | Videoclip

VanWonen Online commercial

VanWonen | Online Commercial

Aftermovie Kindercongres

Kinderconferentie | Capelle aan den IJssel

Richard Groenendijk | Wat Loop Je Nou Te Stoken

Wat Loop Je Nou Te Stoken? | Zomer BBQ

Guus Meeuwis X Unive

Supporter van de Maand – Unive x PSV x Guus

Promo ‘Garden’ | Mijn DHL app

Meer portfolio zien

Laat video een deel zijn van jouw marketingstrategie. Zorg dat je zichtbaar bent online. Bij Alexander Maakt. heb je het voordeel dat er niet alleen professionele video gemaakt wordt, maar ook wordt meegedacht over hoe jouw boodschap het beste overkomt in video.

WAAROM ALEXANDER MAAKT?

Wat mij onderscheid van andere content aanbieders, is de combinatie van filmmaker, voice-over én presentator op professioneel niveau, in één.

Met Alexander Maakt. haal je een échte verhalenverteller aan boord met jarenlange kennis en ervaring in vorm, inhoud en uitvoering. Ik kan mijn klanten daarom zeer breed ondersteunen en zelfs compleet ontzorgen van idee tot distribuering.

PROFESSIONELE CONTENT DIE RAAKT.

Video’s die ik maak vallen op door hun cinematografisch stijl, waardoor je je als ondernemer of bedrijf sterk visueel neerzet in de markt en daarnaast professionaliteit uitstraalt. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid om een product tot in de puntjes te laten kloppen, ondersteun ik jou doormiddel van mijn jarenlange ervaring, brede (technische) kennis en mijn betrokken karakter. Je hoeft niet langer allerlei instanties te benaderen als je in zee gaat met Alexander Maakt. Hier vind je alles onder één dak, omdat je automatisch gebruikt kunt maken van mijn brede netwerk aan media professionals in de videoproductie, filmwereld, voice-overs en audiostudio’s.

Als performer (stem en presentatie) heb ik jarenlang hard gewerkt om te zorgen dat dat harde werk niet te zien is. (Denk daar maar eens over na 🙂 ) In mijn werkwijze hanteer ik een eigen stijl. Je zult fijn samenwerken met een gedreven en benaderbaar persoon met gevoel voor humor, die jouw plannen nóg beter maakt, je helpt ze uit te voeren en daarmee jouw sparringpartner kan zijn in de zoektocht naar betere klanten.

Super fijn samengewerkt met Alexander for Future is Now. Heel betrouwbaar, altijd bereikbaar en betrokken bij de klus. Dat werkt heel prettig. Alexander is daarnaast super fijn in de omgang. Hij heeft kennis van zaken en is een specialist in video.

Niem TewarieCreative strategist & board member for RAUM