Alexander maakt videoproductie, audioproductie, voice-over en presentaties.

https://www.youtube.com/watch?v=rxBd5EraoSw
Alexander Maakt.

Multipotentional Storyteller

Op zoek naar een creatieve allrounder? Met kennis van productie en distributie? Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het maken van media. Ik breng een grote startup- energie en innovatieve oplossingen met mij mee. Zoek je een specialist? Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres, want als Multipotentional Storyteller ben ik juíst breed inzetbaar en beschik ik over meerdere interesses en talenten als maker.

Je haalt dan ook de meeste waarde uit een samenwerking met mij, door juist gebruik te maken van mijn Multipotentionaliteit (Goed Scrabble woord).

Maar wat is Multipotentionaliteit?

Het wordt in de huidige maatschappij vaak niet op waarde geschat en de multipotentionals worden vaak niet begrepen of te laag ingeschat.

Alleskunners zijn een risico of blazen te hoog van de toren, want je moet je specialiseren wil je écht goed in iets zijn…denkt men.

Maar als je er voor open staat, haal je met een Multipotentional zoals ik, een enorme bak aan kennis, waarde, innovativiteit, kwaliteit en productiviteit in huis.

Ik ben artistiek en intellectueel breed ontwikkelt en heb meerdere keren bewezen van grote waarde te zijn als verhalenverteller en probleemoplosser voor ondernemers die op zoek zijn naar gedegen inhoudelijke- en technische kennis, ervaring, startup- energie, motivatie en innovatieve invalshoeken als het gaat om content creatie en probleemoplossing binnen het vakgebied van storytelling.

In een samenwerking met mij pluk je voornamelijk de vruchten in de eerste en tweede fase van jouw content creatie. Ik ben inhoudelijk sterk en overzie het grotere plaatje. Om je verhaal goed te aarden met een stevige fundering en de glans te geven van een ruwe diamant. Als de spelregels zijn gemaakt en de afwerking plaats vind kunnen specialisten het werk optioneel afmaken. Vergis je niet, ik ben dan nog steeds van waarde en kan in de laatste fases modereren, maar kwa directe input, zit mijn grootste talent vooral in creatie.

Wat houd dit concreet in?

Ik ben professioneel ontwikkelt als:

  • Videograaf
  • Video-editor
  • Regisseur
  • Presentator
  • Gastheer
  • Voice-over
  • Stemacteur
  • Vertaler
  • (Script) Schrijver

Alexander Maakt. is vooral actief in producties die raken met: informatie, educatie, cultuur, jeugd, tech en diversiteit. Daarnaast ben ik een zeer open, eerlijke en hartelijke man met gevoel voor humor. Een allemansvriend die er voor zorgt dat ons werk niet als werk voelt.

Dus…Wanneer beginnen we?

“Alexander is een geweldige allround videomaker met kennis van allerlei belangrijke disciplines mbt online zichtbaarheid. Een ‘one man army’ die je kan helpen met bijna alle specifieke onderdelen van een productie tot aan het maken van een gehele productie van A tot Z. Daarnaast is hij een fijn persoon om mee samen te werken door zijn humor, zijn afspraak is afspraak mentaliteit en doordat hij altijd op zoek gaat naar het beste resultaat binnen de mogelijkheden.”

Koala KonceptsRien Bexkens - Regisseur

“Hij voelde goed aan wat ik voor ogen had. Ook ben ik bijzonder blij hoe hij de door mij zelf opgenomen audio van de interviews (van matige kwaliteit) getweaked heeft. In de film klinkt het super! Hij helpt je echt professionaliseren met je online video content en heeft daarbij - waarschijnlijk meer dan je doorgaans tegen zult komen - extra affiniteit, -en dus oor voor de audiomixage.”

Wereldmuseum RotterdamMaria Rey Lamslag - Inhoudelijk Programmamaker
professionele content die raakt.

Mannelijke voice-over gezocht?

Geeft jouw productie een internationaal stemgeluid.

Niet alleen een storyteller met beelden, maar ook met mijn stem.  Naast videographer ben ik namelijk ook een tweetalige stemacteur en voice-over met thuisstudio. Behalve Nederlandstalig spreek ik ook Amerikaans en Brits Engelse teksten in. Een veelzijdige professionele stem voor stemopnames, teksten inspreken en audiovisuele vormgeving.

Portfolio

Velodrome Efteling

Efteling + Jumbo Visma | Velodrome

Campagne film

Het Vergeten Kind | Slinger 2023

Campagne film

HILTON MOTTO | Rotterdam Blaak Campagne 2023

Presentatie e-learning

Presentatie voor Techniek Nederland

Kerstvideo Alexander Maakt. 2022

Kerstgroet 2022 van Alexander Maakt.

Spraakuhloos trailer 2022

Spraakuhloos Trailer 2022

Derek otte - De Tijd Is Om, Online Commercial

Derek Otte – De Tijd Is Om

Klassiek Hard Toto online commercial

Feyenoord x Toto | Klassiek Hard

DHL Parcel Connect

DHL Parcel Connect | Online Commercial

DHL App

DHL Vandaag | Online commercial

Online commercial Vogelvrije melk

Vogelvrije Melk | Commercial

Ninarosaqua

Ninarosaqua | Social Commercial

Cross Bedrijfsvideo

Wij Zijn Cross | Online Commercial

Romy van Hirtum - Blindfolded videoclip

Romy van Hirtum – Blindfolded | Videoclip

VanWonen Online commercial

VanWonen | Online Commercial

Aftermovie Kindercongres

Kinderconferentie | Capelle aan den IJssel

Richard Groenendijk | Wat Loop Je Nou Te Stoken

Wat Loop Je Nou Te Stoken? | Zomer BBQ

Guus Meeuwis X Unive

Supporter van de Maand – Unive x PSV x Guus

Meer portfolio zien

Durf jij het aan om out-of-the-box te denken? Om nieuwe paden te bewandelen? Wil jij het beste verhaal voor jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op om te kijken of- en hoe wij elkaar kunnen helpen.

WAAROM ALEXANDER MAAKT?

Wat mij onderscheid van andere content aanbieders, is de combinatie van filmmaker, voice-over én presentator op professioneel niveau, in één.

Met Alexander Maakt. haal je een échte verhalenverteller aan boord met jarenlange kennis en ervaring in vorm, inhoud en uitvoering. Ik kan mijn klanten daarom zeer breed ondersteunen en zelfs compleet ontzorgen van idee tot distribuering.

PROFESSIONELE CONTENT DIE RAAKT.

Video’s die ik maak vallen op door hun cinematografisch stijl, waardoor je je als ondernemer of bedrijf sterk visueel neerzet in de markt en daarnaast professionaliteit uitstraalt. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid om een product tot in de puntjes te laten kloppen, ondersteun ik jou doormiddel van mijn jarenlange ervaring, brede (technische) kennis en mijn betrokken karakter. Je hoeft niet langer allerlei instanties te benaderen als je in zee gaat met Alexander Maakt. Hier vind je alles onder één dak, omdat je automatisch gebruikt kunt maken van mijn brede netwerk aan media professionals in de videoproductie, filmwereld, voice-overs en audiostudio’s.

Als performer (stem en presentatie) heb ik jarenlang hard gewerkt om te zorgen dat dat harde werk niet te zien is. (Denk daar maar eens over na 🙂 ) In mijn werkwijze hanteer ik een eigen stijl. Je zult fijn samenwerken met een gedreven en benaderbaar persoon met gevoel voor humor, die jouw plannen nóg beter maakt, je helpt ze uit te voeren en daarmee jouw sparringpartner kan zijn in de zoektocht naar betere klanten.

Super fijn samengewerkt met Alexander for Future is Now. Heel betrouwbaar, altijd bereikbaar en betrokken bij de klus. Dat werkt heel prettig. Alexander is daarnaast super fijn in de omgang. Hij heeft kennis van zaken en is een specialist in video.

Niem TewarieCreative strategist & board member for RAUM