Skip to main content

Wat ik heb ontdekt binnen mediaproductie …

Ik geloof dat mijn eigen praktijkervaring als video maker, voice-over en performer zeer waardevol is voor ondernemers die willen beginnen met video. Ik heb door de jaren heen zowel voor als achter de camera gewerkt. Ik durf daardoor te zeggen wat niet en wat juist wél werkt in het maken én exploiteren van video. Mijn 16+ jaar praktijkervaring in (online) videoproductie gaat jou daarom enorm helpen!

video edit
Film en video workshop
Gouden formule: Kennis + ervaring + herhaling

Ik run mijn eigen bedrijf, ondersteun andere videomakers in het productieproces en deel daarnaast zo nu en dan mijn kennis op scholen als gastdocent of tijdens colleges.  Ik help verschillende partijen jaarlijks met het genereren van duizenden views online en sta kniediep in de praktijk.

De afgelopen jaren heb ik gezien dat veel ondernemers dezelfde fouten maken, zodra ze beginnen met video. Ze gaan vaak eerst veel tijd en geld steken in het zelf proberen of ze gaan voor die éénmalige bedrijfsfilm of videoproductie.  Maar als je écht wil groeien als merk en een sterke identiteit wil bouwen dan zorg je dat je het goed aanpakt. Dan zorg je dat je wekelijks sterke video content tot je beschikking hebt en maak je gebruik van de kracht van herhaling.

Hardwerkend. Doorzettend. Professioneel. Vrolijk. Sociaal. Met Alexander gewerkt aan Future Is Now. Een echte maker die al zijn ervaring altijd gebruikt om het beste uit elk project te halen. Of het nu video, presenteren of voice-over is, de kennis en ervaring van alle drie staan bij hem altijd paraat. One man army.

Anoep ChowhariArt Director at FFONO
Ik wil je portfolio dan wel zien!

Leave a Reply

Close Menu

Alexander Maakt.

Professionele content die raakt

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
Ceramstraat 7
2905 SL, Capelle aan den IJssel