Skip to main content
Professionele content die raakt.

EEN PROFESSIONELE STEM

HET SPREEKT VOOR ZICH

Hallo, ik ben Alexander Heeren. Een tweetalige stemacteurvoice-over en YouTuber met thuisstudio. Want naast Nederlandstalig spreek ik ook Amerikaans en Brits Engelse teksten in. Een veelzijdige professionele stem voor stemopnames, teksten inspreken en audiovisuele vormgeving.

Al in mijn kinderjaren was ik actief bezig met audio. Samen met zijn broer nam ik eigen radio shows op en knipte en plakte er lustig op los. Werken met mijn stem vind ik één van de leukste dingen om te doen. Als geboren verhalenverteller weet ik heel goed hoe je met emotie kan spelen, dat maakt het werk ook zo uitdagend. Als je op zoek bent naar een jonge mannenstem met een breed bereik, kan ik je helpen. Een breed bereik? Luister hier naar een aantal voorbeelden of bekijk ( en beluister) mijn demo, zodat je een (klank)beeld krijgt of ik pas bij wat jij zoekt.

Velodrome Efteling

Efteling + Jumbo Visma | Velodrome

Kerstvideo Alexander Maakt. 2022

Kerstgroet 2022 van Alexander Maakt.

DHL Parcel Connect

DHL Parcel Connect | Online Commercial

DHL App

DHL Vandaag | Online commercial

Online commercial Vogelvrije melk

Vogelvrije Melk | Commercial

Promo ‘Garden’ | Mijn DHL app

Ajax Clinic | Voetbal als ’n prof | After Movie

Ajax Clinic | Voetbal als ’n prof | After Movie

Bol.com | De Winkel Van De Juiste Knop | High-end commercial

Bol.com | De Winkel Van De Juiste Knop | High-end commercial

WijKopenJeTelefoon.nl | Web Commercial

WijKopenJeTelefoon.nl | Web Commercial

Whatsapp

FLEXIBELE JONGE MANNENSTEM

Ik kan goed vertellen, kan commerciële teksten inspreken en karakterrollen invullen. Daarvoor gebruik ik mijn eigen stemgeluid of vervorm mijn stem (zonder computertechniek). Daarnaast beheers ik diverse dialecten en de Engelse taal in zowel Brits als Amerikaans. Een stem die niet meteen upselling en commercieel klinkt, maar eerder authentiek en betrokken. Vergis je niet, dit kan voor commerciële producties waardevol zijn. Ik ben iemand die naast het inspreken ook technische kennis heeft met betrekking tot audio mixage én zeer bevlogen ben in het perfect maken van jouw productie. Door mijn thuisstudio kan ik zeer snel leveren.

Een veelzijdige en flexibele jonge mannenstem
Mijn stem klinkt energiek, vertrouwd en sympathiek.
Snelle levering vanuit thuisstudio
ABN, dialecten, Brits-Engels en Amerikaans-Engels.

JOUW TEKST LATEN INSPREKEN DOOR EEN PROFESSIONELE STEM?

Klinkt het als muziek in de oren? (Flauw) Nee, maar écht! Zie je het zitten? Klinkt het lekker? Nou, dan hoef je alleen nog maar op deze veel te grote knop te drukken en je hebt binnen no-time contact met de persoon (ik dus) die jouw productie gaat voorzien van mijn stemgeluid. 

Voice-over opnemen!

A Duts voice actor who spreeks Englisch?

Make that the cat wise!

ENGLISCH VOICE-OVER?

Er werd mij steeds vaker gevraagd om Engelse teksten in te spreken. Ik kreeg complimenten van Britten en Amerikanen dat ik zo accentloos sprak. Dat valt te verklaren …
Hoewel ik geboren en getogen ben in Nederland ben ik al van kinds af aan een liefhebber van films en games. Vaak Brits of Amerikaans van aard. Vanaf dat ik vijf jaar was, werd ik daarom al geconfronteerd met Engelse teksten en audio in verschillende films en games die ik tot mij nam. Ook ging ik steeds vaker communiceren in het Engels met behulp van online game sessies. Daarnaast heb ik een scherp oor en neem accenten snel over. Geloof het of niet, maar dit heeft er in geresulteerd dat mijn Engels dermate goed ontwikkeld is dat ik het sinds 2017 ook professioneel ben gaan inzetten. Met succes. Als je op zoek bent naar een Engelstalige voice-over of stemacteur ben ik daarom heel goed in staat jou te helpen.
Luister hier naar wat voorbeelden.

ANIMATIE EN LIVE-ACTION

En dan … het onderdeel wat eigenlijk het leukste is van stemmenwerk: Nasynchronisatie! Elke keer als ik weer ergens een rol te pakken heb ga ik met een grote grijns naar de studio. Want, wat is dít leuk om te doen. Het verschil met voice-overs inspreken, is dat je hier écht moet acteren. Dat is ook precies wat het zo leuk maakt.
Ik ga al weer wat jaren mee en heb ervaring in:
Animatie films & series, speelgoed, nasynchronisatie/dubbing, bedrijfsfilms, instructievideo’s, explanimations, voice response, E-learning, navigatiesystemen, radiocommercials, TV-commercials en internetcommercials.

Luister hier naar een aantal voorbeelden of beluister mijn demo.

Nasynchronisatie demo

Een willekeurige zin uit één van mijn

nasynchronisatie sessies:

WHHHHAAAAAAAAOOOOOEEEEEEE!

Of het befaamde:

AAAAAAAAARGH!

WAT DACHT JE VAN EEN GRATIS SAMPLE?

Misschien heb je al een tekst klaarliggen, maar vind je het lastig om op basis van mijn voorbeelden te bepalen of ik de stem ben die jij zoekt. In dat geval spreek ik graag een voorbeeld voor je in zodat jij kunt bepalen of ik bij jouw productie pas. Vul je demotekst hiernaast in en ik spreek hem gratis voor je in.

[wpforms id=”9342″ title=”false” description=”false”]

WAAR JE ALEXANDER KUNT HOREN

MAAK HET SAMEN

Elke project is anders.
Zo ook de werkwijze en tarieven.
Neem contact op voor meer informatie,
een vrijblijvende offerte of een gratis stemdemo.
Laten we samen iets moois maken!

CONTACT

Gemaakt met ❤ in Rotterdam.

Leave a Reply

Close Menu

Alexander Maakt.

Professionele content die raakt

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
Ceramstraat 7
2905 SL, Capelle aan den IJssel