veelzijdig

WAAROM ZOU JE ZELF VIDEO MAKEN? IK HEB 16 JAAR AAN KENNIS EN ERVARING IN VIDEOPRODUCTIE.

Je krijgt nu de kans om de éérste stap te zetten
naar meer leads, klanten en een grotere naamsbekendheid.
Zelf video maken is overbodig.

… WAT DACHT JE VAN EEN GRATIS OPNAME EN PERSOONLIJK ADVIES?

Ondernemers die ambitieus zijn en écht willen groeien gaan natuurlijk niet zelf video maken, maar gaan meteen voor een professionele video! Ik bied je bij deze aan om die kosteloos voor je op te komen nemen.

Hoe werkt dat? We gaan éénmalig een video opnemen, zodat jij kunt aankijken of mijn werkwijze voor jou werkt waarbij ik max. 4 uur voor je kom filmen met mijn professionele apparatuurJe betaalt enkel voor de post-werkzaamheden (zoals editing) en rechtevrije muziek. Daarnaast ontvang je  persoonlijk advies gericht op jouw onderneming en ontvang je de video in je mailbox.

Schrijf je in voor deze unieke kans en zorg er voor dat je voor jouw professionele video geen € 1.500,- betaalt, maar slechts: € 625

Een professionele video of bedrijfsfilm voor maar € 625?!
Ja, het klinkt inderdaad te mooi om waar te zijn en toch doe ik het.
Omdat ik vertrouwen heb in partnerschap en het gegeven dat je als ondernemer de kans moet krijgen om jezelf te laten zien!
Om dat extra kracht bij te zetten bied ik je bovenop deze belachelijk goeie deal ook de mogelijkheid om extra’s toe te voegen voor eveneens belachelijk lage prijzen. Zodat jij straks je concurrenten kunt aftroeven, online opvalt en professionaliteit uitstraalt met een high-end video, voor relatief weinig geld.

[wpforms id=”7597″ title=”true” description=”false”]
  • een gimbal is een camera accessoire, waarmee je vloeiende beelden kunt opnemen en eventuele schokjes en oneffenheden uit je beeld houdt. Veel gebruikt in videoclips en films.

Ik zie dat hij snel schakelt, meteen met ideeën en tips komt op basis van mijn doel en ook verder meedenkt. Daarnaast helpt hij mij ook persoonlijk in het beter maken van de videos middels zijn advies. Iemand waar je op kan bouwen en die ook echt mee en verder kan denken dan alleen de video opnames zelf.

Suzanne TheeFounder Unwindle - Helping people finding creative ways of relaxing

Ik ken hem van mijn tijd bij de AVRO, waarin Alexander presenteerde voor het landelijke themakanaal DNTV. Alexander is een presentator en maker die zich altijd goed verdiept in de doelgroep. Vriendelijke benadering, een goed gevoel voor humor en spontaniteit kenmerken zijn werkstijl en hem als persoon.

Jo LuijtenProducer @ Ranker California U.S.A.
‘Maar … waarom doe je dit? Wat is het addertje onder het gras?’

Ik heb lang gezocht naar een manier hoe ik andere ondernemers kan helpen aan kwalitatief goede content, zonder dat ze daar de hoofdprijs voor betalen en ik geen verlies lijdt. Ik bedacht mij dat video vooral kostbaar wordt zodra je er te veel tijd in stopt, wat vaak gebeurd als ondernemers een dure en hippe cursus doen en dan zelf video maken. Als je iets doet doe je het goed, toch? Dus ga je voor professionaliteit. Daarom bied ik jou aan om binnen 4 uur content te draaien en deze dezelfde dag of dag er na meteen te editen. Op die manier heb jij  een eerste professionele video te pakken voor een lage prijs en kost het mij relatief weinig tijd om deze voor je te maken. Je profiteert daarnaast van het feit dat je onze samenwerking kunt ‘uitproberen’. Mócht dat toch niet zijn wat je verwachtte, dan was het slechts een kleine investering in geld en tijd, maar …
Mocht het wél  klikken en ben je tevreden met het resultaat?
Dan kun je altijd vrijblijvend overwegen om één van mijn abonnementsdiensten af te nemen zodat je compleet wordt ontzorgd in je videomarketing zodat je altijd de beste content tot je beschikking hebt, zichtbaar blijft, meer leads genereert en dat allemaal terwijl jij je helemaal kunt richten op jouw onderneming.

Door de gratis opnames aan te vragen zit je nog nergens aan vast. Ik zal eerst contact met je opnemen.

ALEXANDER MAAKT. – De Baronie 103 – 2904XC
Capelle aan den Ijssel NL – KvK 62612271