Skip to main content

Elke week al jouw video content en online marketing. Zorgeloos en voordelig.

Ideaal voor (startend) ondernemers en bedrijven met ambitie, die willen groeien.
Want wie wil er nou geen zorgeloze, succesvolle business? Ja toch? Alexander Maakt. wordt jouw partner op het gebied van videoproductie en zorgt dat je online opvalt.

‘Een investering in je videomarketing rendeert met name wanneer deze continu is en door jouw doelgroep wordt gevonden en gezien. ‘

Door regelmatig met sterke video’s te verschijnen in de tijdlijn van jouw doelgroep, leads en huidige klanten, bouw je een authentieke en herkenbare identiteit op. Dus weg met die dure éénmalige producties. Maar méér content voor minder kosten!

Wat ik heb ontdekt binnen videoproductie …

Ik geloof dat mijn eigen praktijkervaring als videograaf, voice-over en presentator zeer waardevol is voor ondernemers die willen beginnen met video. Ik heb door de jaren heen zowel voor als achter de camera gewerkt. Ik durf daardoor te zeggen wat niet en wat juist wél werkt in het maken én exploiteren van video. Mijn 16+ jaar praktijkervaring in (online) videoproductie gaat jou daarom enorm helpen!

Ik run mijn eigen bedrijf, ondersteun andere videomakers in het productieproces en deel daarnaast zo nu en dan mijn kennis op scholen als gastdocent of tijdens colleges.  Ik help verschillende partijen jaarlijks met het genereren van duizenden views online en sta kniediep in de praktijk.

Alexander Heeren met koptelefoon als voice-over en videograaf
Gouden formule: Kennis + ervaring + herhaling

De afgelopen jaren heb ik gezien dat veel ondernemers dezelfde fout maken, zodra ze beginnen met video. Ze gaan vaak voor die éénmalige bedrijfsfilm of videoproductie. Maar dat model is achterhaald. Als je écht wil groeien als merk, dan zorg je dat je wekelijks video content tot je beschikking hebt en maak je gebruik van de kracht van herhaling. 

Daarom bied ik jou de mogelijkheid om te profiteren van een uniek video abonnement, waarmee jij online opvalt en zelf niets meer hoeft te regelen.

Dit is wat je krijgt!

  • Tot wel 50% minder kosten voor videoproductie
  • Meer traffic naar je site of social kanalen
  • Meer conversies
  • Professionele uitstraling
  • Compleet ontzorgd zijn over je videomarketing
  • Toegang tot professionele voice-overs en rechtenvrije muziek
  • Een fijne samenwerking
  • Gratis tips en adviezen mbt video

Wat levert het jou op?

JE BESPAART (TIJD EN GELD) EN GAAT VOOR DE WINST
Geen dure éénmalige producties meer. Geen tijd investeren in het zoeken naar geschikte videografen, voice-overs, vormgevers of videomarketeers. Nee, jij concentreert je gewoon op jouw business, betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daarvoor een compleet videoteam die elke week hard werken om jouw bedrijf te laten groeien. Lekker toch?

JE KRIJGT ZEKERHEID EN OVERZICHTELIJKHEID
Doordat je maandelijks betaald wordt het een vaste kostenpost. Dit biedt overzicht en financiële rust. Daarnaast weet je zeker wat je voor dat geld terugkrijgt. Lekker veel content? Jazeker! Maar ook kennis, gratis adviezen, een prettige samenwerking en de mogelijkheid om als bedrijf te groeien.

JE PROFITEERT VAN ‘JOUW’ TEAM
Jij bied je doelgroep vanaf nu een continuïteit in kwaliteit met jouw vaste cameraman, editor, voice-overs, sounddesign en vormgeving. Maar wie is jouw doelgroep dan?! Mijn videomarketeers bekijken samen met jouw wie die doelgroep is en hoe jij die het beste kunt bereiken. Zo loop je nooit achter de feiten aan. Terwijl de video’s als warme broodjes uit de oven komen en worden ge-upload en gepushed op jouw social kanalen, ben jij gewoon bezig met waar jij goed in bent.

EEN PROFESSIONELE UITSTRALING EN GROEI
Ik maak cinematografisch video waarmee jij je als bedrijf of ondernemer kunt onderscheiden van jouw concurrenten. High-End video die ene verhaal te vertellen heeft. Die informeert en vermaakt. Door jouw verhalen in hoge kwaliteit op wekelijkse basis met je doelgroep te delen, oog je al snel professioneel en bouw je een band op met je kijkers. Voor je het weet nemen je aantal volgers en uiteindelijk je verkopen toe.

Profiteer elke week van nieuwe video’s!

Hoe werkt dat dan?

De reden dat ik een video abonnement aanbied is omdat je
als ondernemer continu zichtbaar moet zijn tegenwoordig.
Dan red je het niet met eens in de zoveel tijd één bedrijfsfilm.
Kijk, hoewel een abonnementsdienst misschien klinkt als een risico, levert het juist veel op!

Je investeert in een langetermijnstrategie. Je gaat bouwen aan je onderneming waardoor je binnen korte tijd meer klanten binnenhaalt, meer views genereert en beter gevonden wordt door nieuwe leads. Dat allemaal door middel van High-End videoproductie en kennis van online marketing.

Ik bied mijn klanten de keuze uit drie verschillende pakketten. Eerst kies je het pakket wat het beste bij jouw onderneming past en dan … nee, dat was het al. Zo simpel is het! Welk pakket je ook kiest, je bent sowieso verzekerd van wekelijkse content die voor jou op maat wordt gemaakt én online gepushed.

ERVARINGEN

“Ik zie dat hij snel schakelt, meteen met ideeën en tips komt op basis van mijn doel en ook verder meedenkt. Daarnaast helpt hij mij ook persoonlijk in het beter maken van de videos middels zijn advies. Iemand waar je op kan bouwen en die ook echt mee en verder kan denken dan alleen de video opnames zelf.”

UnwindleSuzanne Thee - Founder Unwindle

“Hij voelde goed aan wat ik voor ogen had. Ook ben ik bijzonder blij hoe hij de door mijzelf opgenomen (matige) audio van de interview opnames getweaked heeft. In de film klinkt het super! Hij heeft daarbij - waarschijnlijk meer dan je doorgaans tegen zult komen - extra affiniteit en dus oor voor audio.”

Wereldmuseum RotterdamMaria Rey Lamslag - Inhoudelijk Programmamaker

“Een veelzijdige content maker met een aangeboren presentatietalent. Ik ken hem van mijn tijd bij de AVRO, waarin hij presenteerde voor het landelijke themakanaal DNTV. Een presentator die zich goed verdiept in de doelgroep. Vriendelijke benadering, een gevoel voor humor en spontaniteit kenmerken zijn presentatiestijl en hem als persoon.”

Ranker (USA)Jo Luijten - Producer

“Dit was een hele fijne samenwerking met een mooi eindresultaat! Alexander is een creatieve geest; verzint de meest originele concepten, die dienend zijn aan het doel van de video. Hij werkt goed gestructureerd, waardoor het proces soepel verliep en alle deadlines zijn gehaald. Een echte vakman en alleskunner die van concept tot montage goed werk levert!”

Stichting Rotterdamse HeldenDeborah van Unen - Projectleider

Leave a Reply

Close Menu

Alexander Maakt.

Professionele content die raakt

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
Ceramstraat 7
2905 SL, Capelle aan den IJssel