Skip to main content
Professionele content die raakt.

VERTAALWERK & SCREENWRITING

Alexander Shrijft

INTERPRETEREN EN CREËREN.

Verhalen zijn er altijd en overal.  Als kind had ik al een grote fascinatie voor films als; Back To The Future en Ghostbusters. Keek ik vele tekenfilmseries, verslond comics en ging op in allerlei games. Ik was vaak bezig met verhalen die ik gezien en beleefd had, na te spelen of in mijn hoofd verder door schrijven.

PROFESSIONEEL SCHRIJVEN
Dit begon rond mijn 21ste. Ik verzon verhalen en schreef scripts voor schoolprojecten en kwam er achter dat het schrijven mij goed af ging.

IK VERTAAL JOUW VERHAAL
Aangezien ik een maker pur sang ben, is het schrijf- en vertaal werk wat ik doe een logische stap. Als schrijver creëer je nieuwe werelden. Het is de basis voor je project, video of film productie. Zonder een goede fundering, wordt jouw product nooit écht goed. Als je een idee hebt voor een video, film of project kan ik jou helpen om dit vorm te geven in een goed verhaal.

PIETJE PRECIES
Pas veel later (rond mijn 30ste) kreeg ik via mijn inspreek werk voor het eerst de kans om scripts te vertalen. Ik ben een vrij secure schrijver/vertaler, die er veel plezier in vindt om vertalingen niet alleen kloppend te krijgen, maar om deze ook melodisch en passend op de taal te maken.
In mijn schrijfwerk houd ik erg van verhalen waar het normale en het uitzonderlijke elkaar raken.

Kerstvideo Alexander Maakt. 2022

Kerstgroet 2022 van Alexander Maakt.

48th Hour film Festival Rotterdam 2018 | Torn Apart

Torn Apart | 48th Film Festival

Vertalingen van The Flintstones

The Flintstones

Vertalingen van Tickety Toc

Tickety Toc

Vertalingen voor Chica Vampiro

Chica Vampiro

Vertalingen Disney's T.O.T.S.

Disney’s T.O.T.S.

  • Helaas zijn van sommige producties de Nederlands vertaalde versies niet online beschikbaar. Vandaar dat deze in het Engels zijn.
Whatsapp

MAAK HET SAMEN

Elke project is anders.
Zo ook de werkwijze en tarieven.
Neem contact op voor meer informatie,
een vrijblijvende offerte of een gratis stemdemo.
Laten we samen iets moois maken!

CONTACT

Gemaakt met ❤ in Rotterdam.

Leave a Reply

Close Menu

Alexander Maakt.

Professionele content die raakt

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
Ceramstraat 7
2905 SL, Capelle aan den IJssel