Skip to main content
Videoseries

Zorg dat je gezien wordt.

Kies jouw videopartner

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd of je op de juiste manier communiceert naar jouw doelgroep? Gebruik je al video? Tegenwoordig is afwezigheid op social media en online bijna ondenkbaar voor een succesvol bedrijf. De meest deals sluit je vaak persoonlijk, maar online zichtbaar zijn geeft jou een hele mooie kans. Namelijk… Je kunt daar je verhaal vertellen! Wie jij bent als onderneming, waar je voor staat en welke producten, diensten en services je te bieden hebt. Het is belangrijk dat je opvalt tussen al het aanbod wat er al bestaat.

Een video moet opvallen

Vertel jouw verhaal.

Ik combineer verschillende expertises en mijn ervaring binnen film en televisie met de zakelijke wereld. Zo ben ik gespecialiseerd in het maken van Cinematografische video.  Daarnaast maak ik animaties en ben ik een ervaren video editor. Stuk voor stuk ingrediënten voor te gekke video. Maar dat is enkel nog de vorm. Want het onderdeel wat écht belangrijk is, is jouw verhaal! Naast maker ben ik namelijk ook een ervaren verhalenverteller. Ik weet wat werkt en hoe je optimaal resultaat kunt halen uit jouw video-investering.

Ook niet onbelangrijk, met mij kun je prettig samenwerken en het zit in mijn natuur om andere te helpen. Werken naar jouw eindproduct is bij Alexander Maakt. dus altijd een prettige samenwerking.

Super fijn samengewerkt met Alexander for Future is Now. Heel betrouwbaar, altijd bereikbaar en betrokken bij de klus. Dat werkt heel prettig. Alexander is daarnaast super fijn in de omgang. Hij heeft kennis van zaken en is een specialist in video.

Niem TewarieCreative strategist & board member for RAUM

Leave a Reply

Close Menu

Alexander Maakt.

Professionele content die raakt

Voor ambitieuze ondernemers en MKB bedrijven die willen groeien.

TEL: +31(0)624 365 782
MAIL:
info@alexandermaakt.com

LINKEDIN
Alexander Maakt.

INSTAGRAM
@alexandermaakt

POSTADRES
Ceramstraat 7
2905 SL, Capelle aan den IJssel