VEELZIJDIGE PRESENTATOR.

Voor televisie, online media of live op het podium. Alexander is een betrokken spreker. Hardwerkend. Doorzettend. Professioneel. Vrolijk. Sociaal. Zijn energieke uitstraling en aanstekelijke enthousiasme passen goed bij een jeugdig publiek en producties waarin de stijl niet stijf of zakelijk hoeft te zijn. Hij houdt ervan om andere te vermaken en benaderd dingen regelmatig met de nodige humor. Dus heb je al enige tijd naar een ervaren en veelzijdige presentator gezocht? Stop met zoeken.

veelzijdige presentator gezocht

Ik heb Alexander leren kennen als een zeer bevlogen presentator: beheerst, betrouwbaar, inhoudelijk sterk betrokken bij het product en in staat om snel te schakelen.

Nick TeunissenModerator bij N-act

Alexander is enthousiast, vriendelijk, geïnteresseerd en punctueel. Hij bereid zich al presentator goed voor, heeft een eigen stijl en presenteert met flair.

Yvonne BosOffice manager en vrijwilligerscoördinator

Ik ben de presentatie coach van Open Podium Almere, en vond Alexander's optreden in alle opzichten geslaagd. Zijn presentatie is vlot en vaardig, en komt professioneel over. Niets dan lof.

Bob van der HouvenPresentatiecoach O.P.A (en bekend stemacteur/voice-over)

PRESENTATIE TARIEVEN

Dit zijn mijn ‘vanaf’ prijzen. Het is altijd het beste om sowieso contact op te nemen, dan kunnen we jouw wensen bespreken. Onthoud: De juiste presentator voor je productie is niet alleen uit te drukken in een geldwaarde …

Corporate Video Online

350

Vanaf prijs

Commerciële Productie Online

500

Vanaf prijsDe genoemde prijs is exclusief Buy-Out.

Podium / Live publiek

450

Vanaf prijs

Televisie / Mediaproductie

650

Vanaf prijs

De prijzen zijn van verschillende zaken afhankelijk. Hoeveel tekst er voorbereid moet worden en wat er van de presentator verwacht wordt. Voor een prijs op maat raad ik je aan een offerte aan te vragen.

Wil je meer tarieven inzien of heb je vragen met betrekking tot een opdracht op maat? Vraag een offerte aan.
Alle bovengenoemde prijzen zijn per dag en excl. btw.

Stuur mij een appje!

ALEXANDER MAAKT. – De Baronie 103 – 2904XC – Capelle aan den Ijssel NL – KvK 62612271